İSTANBUL / PENDİK - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

May

Nisan ayında okulumuzda Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında Mısra ezberlemeleri, pano hazırlama, Bu Nedir? etkinliği ve grafiti çalışmaları yapılmıştır.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Mart ayında "Mesneviden Hikayeler" temalı etkinlikler yapılmıştır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Şubat ayında Deyim ve Atasözleri okumaları çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Okumaları etkinlikleri (Dede Korkut Hikayeleri, Anlamını Bul, Hatırlatmaca, Hikaye Panosu) yapıldı.

Ock

Ülke genelinde düzenlenen Bakanlığımızın başlatmış olduğu "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenleri tarafından Türkçe Dili'nin zenginliklerini ortaya koymak amacıyla gerçekleştirilmiş bir çalışmadır. Her ay düzenli olarak faaliyet ve etkinlikler sayfamızın bu bölümünde paylaşılacaktır.

Aralık ayı konusu faaliyet adı: Yunus Emre Şiirleri Okumaları